EL NOSTRE MÈTODE

A l'escola bressol Piolets ens allunyem de metodologies úniques, cada nen és únic i té la seva pròpia manera d'aprendre. Oferim una formació on es tenen en compte les necessitats de cada nen, afavorint tot el seu potencial.

NATURALESA

L'ésser humà i la natura estan estretament vinculats. Per entendre aquest vincle, cal conèixer l'estructura i el funcionament de l'entorn natural en què vivim i per això és tan important que, des de molt jove, puguem tenir contacte i explorar la natura lliurement. 

EXPRESSIÓ ARTÍSTICA

Entenem l'expressió artística com un llenguatge a través del qual els nens poden expressar el seu ésser, explorar les seves possibilitats i crear alguna cosa pròpia. 

INSCRIPCIONS OBERTES

Vols conèixer la nostra escola?
Vine a visitar-nos!

SOM MÉS QUE UNA ESCOLA INFANTIL 

A Piolets, no ens preocupem per complir una proposta educativa, sinó adaptar-la a cadascun dels nostres alumnes. D'aquesta manera, la nostra línia no només se centra en una metodologia, sinó que ens inspirem en el millor de cadascuna per adaptar-la a les necessitats.

PROPERES ACTIVITATS

CASAL 2019-20

Durante los periodos vacacionales creamos los siguientes casales: Casal de Navidad, casal de verano, etc.

Si quieres más información al respecto puedes seguirnos en nuestras redes de Instagram y Facebook @ebpiolets o escribirnos a info@ebpiolets.cat