Quina és la millor joquina per a aquest Nadal?

En aquestes dates hi ha moltes famílies que ens pregunten què joguines poden comprar els seus fills, que més li poden agradar, quina joguina és més adequada, etc.

El Nadal és un moment molt bonic per viure-la en família, per dedicar temps de qualitat i estar present. Però també és un moment en què estem aclaparats amb milers d’estímuls (llums, ofertes, regals…) i de vegades no controlem l’impuls per gastar els diners en la compra de coses innecessàries o que els més petits no s’utilitzin.

Per aquesta raó, abans de comprar les 1001 joguines que anuncien a la televisió, que veiem en els aparadors de les botigues de joguines, i que ens prometen moltes hores d’entreteniment, hem de suportar i pensar.

El millor regal per als nostres fills, el que realment volen i en molts casos anhelen, és en nosaltres mateixos. És un bon regal, és bonic i també és barat. Aquest regal és la nostra presència: estar a disposició i a ells un 100%. No estar amb ells a la mateixa sala sense interactuar i fer diferents activitats.

Vivim en una societat on els nens no es tenen en compte i entre el treball, l’estrès i les feines de casa, no tenim gaire temps de qualitat, ni energia per estar amb ells.
És per això que el que els nostres fills necessiten més i el que afirmen que la majoria és compartir el temps amb els seus pares.

Si a més del nostre temps i sincera disponibilitat, volem comprar algunes joguines, és perfecte. Des de l’escola bressol Piolets, sempre recomanem joguines que els permetin llibertat, que no les condicionen i que els permetin desenvolupar la seva imaginació i creativitat.

Per completar aquesta recomanació volem deixar-vos un parell de llocs que us poden ajudar a comprar joguines per a aquest Nadal: joguines grapat i Ticumiku

No hem d’oblidar que els nens mentre juguen estan aprenent i que a través d’aquests jocs gratuïts, fantasiejar sobre les experiències que després s’integren en la seva vida.

#EbPiolets

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment