Desafiament: Cavitats Zero

En els nostres Piolets escolars ens preocupem per tot el que envolta els nostres alumnes i per això organitzem xerrades temàtiques al nostre centre.

El passat 18 de novembre vam rebre l’especialista en Odontologia pediàtrica Sandra Cardona. Aquest metge, que treballa a la clínica den, va ser capaç d’ensenyar moltes coses a tothom que estàvem en la seva xerrada.

Desafiament: Cavitats Zero

La Sandra ens va mostrar una gran quantitat d’eines per utilitzar en la cura de la salut bucodental dels més petits.

Herramientas salud dental

Ens va parlar de les pautes que hauríem de seguir per assegurar un bon desenvolupament oral dels nostres fills.

Per exemple, els pacificadors i els mugrons. Com afecten el desenvolupament muscular dels nens petits i quan el millor és eliminar-lo.

Fil dental en nens petits. Quan utilitzar-lo, i com.

De la importància de portar-los a un dentista pediàtric des de molt jove. Però en el més important d’això és que el professional que es preocupa per ells és un expert en la zona. Això ajudarà al nen a sentir-se com a casa i les pors d’anar al dentista són eliminats.

A més, hem pogut desmitificar les llegendes que envolten la correcta higiene bucal de la infància:
Tot per fer amb la prevenció és molt millor que curar; no hem de subestimar les dents del nadó perquè són la base dels Definitius; i vostè ha de ser molt acurat sobre donar substàncies que contenen sucres.

Si et trobes amb un tema interessant i no vols perdre’t les pròximes xerrades segueix-nos en les nostres xarxes @ebpiolets

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment