SERVEIS

A l'escola bressol Piolets disposem d'una àmplia varietat de serveis complementaris a l'acompanyament educatiu per ajudar a les famílies en la seva organització diària. 
  • Disposem d'un horari flexible perquè les famílies l'adaptin a les seves necessitats. El centre està obert del 7:30 al 18:30 per acollir i cuidar els nens, també fora de l'horari lectiu.
  • Apostem per una immersió lingüística primerenca en català, castellà i anglès diàriament.
  • Oferim un ampli ventall d'activitats extraescolars i tallers per als nens i les seves famílies.
  • Tenim xerrades gratuïtes sobre la primera infància que poden ser d'interès per a les famílies.
  • Els nens de 4 mesos a 6 anys poden gaudir del nostre casal de Nadal, Setmana Santa i estiu.

Activitats
Extraescolars

Disposem d'un ampli ventall d'activitats dirigides als nens i a les seves famílies, on, a través del joc, els més petits posen en pràctica tot el seu potencial: natació, tallers de cuina, creativitat, temàtica...

Educació emocional

Aviat, oferirem un espai per als pares o qualsevol persona que estigui en contacte amb els estudiants Piolets, on es pot parlar, mirar i revisar la tasca educativa.

Multilingüisme

El nostre objectiu és que els infants visquin idiomes de manera natural i per aquest motiu tinguin múltiples estímuls tant en català, anglès i espanyol. Assimilant les llengües de la mateixa manera que la seva llengua materna. Les sessions amb el company natiu són exclusivament en anglès.

Casals d'estiu

Durant els períodes de vacances, l'escola ofereix un espai per a nens de 1 a 6 anys per divertir-se i viure junts. Gaudeixen del joc al seu propi ritme, segons els seus interessos i moment madur. Sempre amb materials i/o propostes que afavoreixin la creativitat i la imaginació.